Dissabte 13 d’abril la zona agrària de Gavà va rebre la visita de diversos prescriptors culinaris a les xarxes socials. En Joaquim, de Cal Delaida, va ser l’encarregat de mostrar-los els productes de temporada de l’horta gavanenca. Més tard, van visitar el Mercat de Pagès i van poder gaudir del showcooking de @marsal.gourmet i el restaurant @tastamm.
Ens va visitar:
@cocinandoeldiaadia
La Maria José comparteix a les xarxes socials receptes casolanes. Com ella diu, cuina menjar real i evita els ultraprocessats. Destaca pels seus plats senzills i sense complicacions.
@foodmadnessbcn
En Guille i la Ylenia són una parella de foodies de Barcelona. Viatgen i visiten restaurants en busca dels millors plats i receptes.
@lluisa_paulet
La Lluïsa ens mostra receptes del dia a dia. Busca la simplicitat i la part positiva de la vida en els seus posts diaris. És una gran defensora dels productes de proximitat.
@sanfealbert
L’Albert Santfeliu, és un jove gavanenc que ha estudiat cuina i ara comença la seva aventura a les xarxes socials i mostra receptes i trucs de cuina.
Gràcies a tots per la visita!