Dissabte 13 d’abril la zona agrària de Gavà va rebre la visita de diversos prescriptors culinaris a les xarxes socials.  En Joaquim, de Cal Delaida, va ser l’encarregat de mostrar-los els productes de temporada de l’horta gavanenca.  Més tard, van visitar el Mercat de Pagès i van poder gaudir del showcooking de @marsal.gourmet i el restaurant @tastamm. 

Ens va visitar: 

@cocinandoeldiaadia

La Maria José comparteix a les xarxes socials receptes casolanes. Com ella diu, cuina menjar real i evita els ultraprocessats. Destaca pels seus plats senzills i sense complicacions. 

@foodmadnessbcn

En Guille i la Ylenia són una parella de foodies de Barcelona. Viatgen i visiten restaurants en busca dels millors plats i receptes. 

@lluisa_paulet

La Lluïsa ens mostra receptes del dia a dia. Busca la simplicitat i la part positiva de la vida en els seus posts diaris. És una gran defensora dels productes de proximitat. 

@sanfealbert 

L’Albert Santfeliu, és un jove gavanenc que ha estudiat cuina i ara comença la seva aventura a les xarxes socials i mostra receptes i trucs de cuina. 

Gràcies a tots per la visita!