Mercats de Gavà

Mercats de Gavà

Mercats de Gavà

Als Mercats de Gavà també pots trobar producte fresc, de qualitat i de proximitat.

Els Mercats Municipals de Gavà són propers i humans, són saludables, integradors i responsables, i amb el producte fresc i de proximitat fomenten una alimentació saludable i equilibrada.

A Gavà trobareu dos mercats municipals: el Mercat Municipal de la plaça de Catalunya, conegut com a MercaGavà; i al Mercat de Centre, davant del que s’organitza els dissabtes el Mercat de Pagès –que també se celebra a la Torre Lluch els dimarts–, on podreu completar la vostra compra amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Els mercats municipals, una peculiar forma de comerç tan arrelada en la nostra cultura mediterrània, contribueixen a millorar els nostres hàbits alimentaris i de consum. Amb el comerç de proximitat contribueixes a la reinversió en la teva pròpia ciutat, aconseguint que floreixi, que s’ampliïn els serveis i millorant la qualitat de vida de tots nosaltres i en conseqüència la teva. Una ciutat amb consum de proximitat és una ciutat viva i que creix de manera sana.

El comerç de proximitat és sostenible gràcies al fet que els aliments són produïts a prop d’on compres, sense importacions  contaminants de milers de quilòmetres. Aporta el teu granet de sorra!

Per més informació consulteu https://www.gavaciutat.cat/mercats.

LogoParc