Els Pagesos

Tots els pagesos participants tenen la certificació de Producte Fresc de Parc Agrari del Baix Llobregat, el distintiu que atorga el Consorci de Parc Agrari del Baix Llobregat als/les camperols/es que ho sol·licitin i que compromet a l’acompliment de el Reglament de cessió d’ús d’aquest distintiu. Aquesta finalitat es complementa amb la comercialització d’altres productes elaborats per part dels propis agricultors i / o artesans.

Els productors de dimarts a Torre Lluch i dissabte a plaça Major

Cal Delaida

En Joaquim i la Yolanda, pagesos de Gavà amb tradició, ofereixen una selecció de productes de proximitat i de temporada de producció integrada, pròpia i familiar.

615 106 825

Cal Xim Xim

Casa pairal de Viladecans dedicada als cultius hortofructícoles. Actualment Mauri Bosch i Natàlia Perni, estan al davant de l’explotació familiar de 30 ha, que té la seva activitat dins del Parc Agrari a Viladecans, Sant Boi del Llobregat i Gavà.

669 198 343

Vila Eco by Enric ECO

És un projecte de Xavier Estrada, que des de sempre va tenir el somni de tenir el seu propi hort ecològic i poder-hi plasmar els ensenyaments dels seus avis de com conrear els seus propis aliments, combinant les tècniques tradicionals i modernes per tenir els millors productes ecològics certificats.

650 507 355

 

Can Arenols

Família dedicada a l’agricultura des de 1979. Defendem l’agricultura loca, els productes de proximitat i la venta directa. Ara, l’Artur està al capdavant de la parada. 

670 692 531

Els productors de dimarts a Torre Lluch 

Cal Beatris

Miquel José segueix la tradició pagesa dels seus avantpassats. Pagès de tota la vida,cultiva als seus camps de Gavà verdures i hortalisses, a més d’algunes fruites de temporada

676 590 130

LogoParc