BASES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC A INSTAGRAM

1. Per participar s’haurà de:

– Seguir a @mercatsdepagesgava

– Publicar a Instagram una fotografia realitzada en el Mercat de Pagès de Gavà de dimarts o del dissabte, indiferentment. Pots fotografiar pagesos, parades, productes, detalls, etc.

– Etiquetar o mencionar a la descripció de la foto a @mercatsdepagesgava.

– Has de tenir el teu perfil d’Instagram obert.

2. El concurs es donarà per finalitzat a les 14:00 hores del 14 de desembre de 2022.

3. La fotografia guanyadora es decidirà mitjançant sorteig automàtic. S’escollirà un guanyador/a i un guanyador/a reserva.

4. S’atorgarà un premi d’una cistella de fruita i verdura, valorada en 40€, que s’haurà de recollir al Mercat de Pagès del dissabte dia 17 de desembre de 2022.

5. Es comunicarà el/la guanyador/a mitjançant missatge directe a l’Instagram del guanyador/a.  El/la guanyador/a caldrà que respongui al missatge durant les següents 24 hores. Si no respon, es contactarà amb el guanyador/a reserva. Si aquest tampoc respon es repetirà el sorteig un sol cop i es procedirà de la mateixa manera.

6. L’usuari/a afirma ser propietari/a o tenir els drets legals per publicar les fotografies i cedeix tots els drets d’ús, sense restriccions, a l’organització.

7. La participació implica l’acceptació de totes les bases del concurs. L’organització, així com la xarxa social, no són responsables davant de qualsevol reclamació legal sobre aquestes fotografies.

8. Qualsevol alteració sobre la mecànica del concurs comporta la desqualificació automàtica.

9. Per a qualsevol dubte o consulta dirigir-se mitjançant missatge directe d’Instagram a @mercatsdepagesdegava