Bona acollida del Mercat de Pagès a la platja

Elspassat dies 15 i 22 de juliol es va estrenar la nova proposta que combina la venda de productes del Parc Agrari amb la música en directe.

L’estrena del Mercat de Pagès a la platja de Gavà va arrencar amb una molt bona acollida. La iniciativa va consistir en la instal·lació de les parades de venda d’hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat al costat del monument de la vela amb d’actuacions musicals.

La iniciativa s’ha fet en paral·lel a la posada en marxa del Mercat de Pagès durant tres dissabte de juliol a la plaça Major i al carrer de Salvador Lluch amb l‘objectiu de “donar resposta a una històrica reivindicació del Mercat del Centre i del mateix sector agrari, i valorar tècnicament l’encaix en l’entorn i provarne la complementarietat comercial de cara a la seva implementació definitiva en la segona quinzena de setembre”.

 

Els Mercats Municipals de Gavà són propers i humans, són saludables, integradors i responsables, i amb el producte fresc i de proximitat fomenten una alimentació saludable i equilibrada.

A Gavà trobareu dos mercats municipals: el Mercat Municipal de la plaça de Catalunya, conegut com a MercaGavà; i al Mercat de Centre, davant del que s’organitza els dissabtes el Mercat de Pagès –que també se celebra a la Torre Lluch els dimarts–, on podreu completar la vostra compra amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Els mercats municipals, una peculiar forma de comerç tan arrelada en la nostra cultura mediterrània, contribueixen a millorar els nostres hàbits alimentaris i de consum. Amb el comerç de proximitat contribueixes a la reinversió en la teva pròpia ciutat, aconseguint que floreixi, que s’ampliïn els serveis i millorant la qualitat de vida de tots nosaltres i en conseqüència la teva. Una ciutat amb consum de proximitat és una ciutat viva i que creix de manera sana.

El comerç de proximitat és sostenible gràcies al fet que els aliments són produïts a prop d’on compres, sense importacions  contaminants de milers de quilòmetres. Aporta el teu granet de sorra!